Gemakkelijk een moderne portaal site oprichten

Op elke dochterpagina is het mogelijk om een aantal categorieen toe te voegen. Binnen elke categorie kunt u een aantal backlinks toevoegen. U kunt verder widgets aan een dochterpagina toevoegen.

PHP code is voor zo een website noodzakelijk. U kunt zelf natuurlijk deze PHP code schrijven. Een andere mogelijkheid is om een kant en klaar script te kopen. Een bestaand script kunt u vinden via het artikel startpaginascript. U kunt via de website van de aanbieder zo een script gemakkelijk aanschaffen. Het script wordt geleverd met een allesomvattende beheeromgeving.

Met een meegeleverde job kunnen dode links gecontroleerd worden. Daarbij ontvangt u iedere dag een e-mail waarmee dode links gecontroleerd kunnen worden. Op deze wijze is bij u bekend welke backlinks er niet meer correct werken. Zo kan de website schoon gehouden worden van links die niet werken. Op deze wijze kunnen paginabeheerders zich gemakkelijk aanmelden op de startpagina website.

Er kan langs deze weg een extra inkomen opgebouwd worden. Ook het plaatsen van een Adsense blokje is erg eenvoudig. Verder kunnen er affiliate links aan de website toegevoegd worden. Binnen een mum van tijd is het startpagina script geïnstalleerd. Het installeren van het script omvat het invullen van 3 verschillende schermen. Het 1e scherm wordt gebruikt om de globale gegevens van uw nieuwe startpagina website in te vullen. In het 2e scherm krijgt u de mogelijkheid om de database gegevens in te vullen. U kunt het 3e scherm gebruiken voor het aanmaken van uw beheeraccount. U mag daarbij een gebruikersnaam en wachtwoord invullen voor uw beheeraccount.

Het script is voorzien van een batch proces waarmee dode links worden gecontroleerd. U ontvangt frequent een e-mail waarin de links die niet werken staan vermeld. U weet zo snel welke links niet goed werken. Zo kan de website schoon gehouden worden van links die niet werken. Een nieuwe paginabeheerder kan zich gemakkelijk registreren met behulp van een aanmeldformulier op de website.