Gemakkelijk een uitgebreide portaal site vormgeven

Op een startpagina website kunt u met het grootste gemak backlinks plaatsen naar websites die u wilt promoten. Zo een website bestaat uit een verzameling dochterpagina’s die op thema zijn ingericht. Een startpagina website kan zo behoorlijk uitgebreid zijn.

Naast reguliere links kunt u ook affiliate links op een dochterpagina plaatsen. Eigenlijk bent u dan de schakel tussen een persoon die een product koopt en de aanbieder van dat product. Bij affiliate marketing ontvangt u een commissie per verkoop van een product. Naast het gebruik van gewone affiliate links kunt u ook eenvoudig affiliate banners plaatsen op de website.

Het artikel startpagina script bevat een link welke naar een script verwijst waarmee het ontwikkelen van een startpagina website heel eenvoudig gaat. Op de website van de aanbieder is een handleiding te vinden die bij het script hoort. Hierin leest u alles over de functies die het PHP script biedt.

Meta gegevens voor de zoekmachines zijn per dochterpagina en linkcategorie in te voeren. Hiervoor kunt u gebruikmaken van de beheeromgeving. De in de beheeromgeving ingevoerde gegevens worden door het script automatisch per onderdeel correct doorgegeven aan de zoekmachines. Bij elke dochterpagina kan een subdomein gekozen worden. Meerdere categorieën kunnen aan een dochterpagina toegevoegd worden. Naast gewone links kunt u ook widgets toevoegen aan een rubriek op een dochterpagina. U kunt bijvoorbeeld een widget met het meest recente nieuws toevoegen. Verder is het mogelijk een lijst met de laatst aangemaakte dochterpagina’s toe te voegen. U kunt een dergelijke widget bijvoorbeeld plaatsen op de voorpagina van uw website.

Verder is het mogelijk om banners op uw website te plaatsen. Wilt u banners toevoegen die op iedere dochterpagina worden getoond, dan is dat ook heel makkelijk te doen.