Hoe een startpagina bouwen

Houdt u zich bezig met hogere posities in Google? Een aantal links vanaf startpagina’s bij aan een zonder aarzelen linkprofiel. U voegt ze meestal gratis toe aan een website. U kunt een startpagina aanmaken op een vast bestaande startpagina website. Een andere mogelijkheid is uw eigen startpagina website beginnen. Deze kunt u dan inzetten voor linkbuilding. U kunt links maken naar eigen websites maar bovendien naar die van klanten.

U kunt via de pagina Startpagina aanmaken lezen over een modern PHP script hiervoor. Dit indien antwoord op het gebrek aan voortreffelijke scripts enige tijd geleden. Veel startpagina PHP scripts zijn immers reeds jaren geleden geschreven. Hierdoor ontstond de behoefte aan een nieuw script.

Bent u geen held met PHP programmeren dan is een simpele oplossing het kopen van een kant en klaar PHP script. Aanschaft u een script, dan is zelf puzzelen met PHP niet meer noodzakelijk. Zet u een PHP programmeur aan het werk, dan zult u veel hogere kosten hebben voor een script. Wanneer de installatie is gedaan kunt u direct content toevoegen op uw eigen startpagina website. Uw linkbuilding activiteiten komen zo niet stil te staan.

U past de kleuren simpel aan van uw website. Uiterst gemakkelijk kunt u een kleur instellen van een bepaald onderdeel van uw site. Wilt u dat men een eigen startpagina kan plaatsen op uw website, dan kan dat. In het beheeromgeving stelt u dit en meer heel makkelijk in. Er wordt een account voor het beheer gecreëerd tijdens de installeren. HTML of CSS kennis hoeft u niet te hebben.