Hoe maak ik een startpagina?

Betere Google posities kunnen met behulp van startpagina websites worden behaald. U kunt op een startpagina een aantal linkjes plaatsen. Zo helpt u andere websites hoger in Google te komen. U kunt het op het moment dat dienst aan klanten aanbieden. Maar bovendien uw eigen sites kunt u er beter vindbaar mee maken.

U kunt middels de pagina Startpagina aanmaken lezen over een modern PHP script hiervoor. Dit wanneer antwoord op het gebrek aan voortreffelijke scripts enige tijd geleden. Een groot aantal startpagina scripts kregen geen updates meer. Een groot aantal website eigenaren wilden graag een nieuw en modern startpagina script kunnen gebruiken.

Vindt u het gecompliceerd zelf iets te maken in PHP, dan kunt u dus een startpagina script aanschaffen. Aanschaft u een script, dan is zelf puzzelen met PHP niet meer noodzakelijk. Bovendien is de hulp van een ontwikkelaar inschakelen niet meer noodzakelijk. U kunt de website meteen gebruiken na de installatie. Uw linkbuilding activiteiten komen zo niet stil te staan.

Het aanbrengen van een aanpassing aan de site is een fluitje van een cent. Wilt u de kleuren veranderen van een onderdeel op de site, dan kan dat erg makkelijk. Optioneel kunt u gebruikersregistratie op uw website toestaan. Dit en nog veel meer is in te stellen via het beheergedeelte. Het installatiescript maakt voor u een beheeraccount aan waarvan u de inloggegevens zelf mag kiezen. HTML of CSS kennis hoeft u niet te hebben.