Houd je favoriete sites online simpel bij

U kunt uw favoriete websites heel eenvoudig opslaan. U kunt de startpagina website zelfs per thema inrichten. U voegt uw favoriete bookmarks toe in de rubrieken die per startpagina kunnen worden aangemaakt. De rubrieken op een dochterpagina kunnen een deelthema omhelzen.

Wilt u meer over het script weten waarmee dat te realiseren is? U kunt meer over de voordelen van dit script vinden via Hoe maak je een startpagina. Daarin vindt u een verwijzing naar de pagina van de ontwikkelaar van dit script. Op die website is het mogelijk om het script betaalbaar aan te schaffen. Op de site van de aanbieder is er ook een handleiding aanwezig. Ook zonder technische achtergrond is het zo mogelijk om op een makkelijke manier uw eigen startpagina website in elkaar te zetten. Een eigen startpagina kan helemaal naar eigen wens worden samengesteld.

Diverse rubrieken kunnen er aan elke dochterpagina toegevoegd worden waarbij er ook tekst in een rubriek kan worden opgenomen. Het meest recente nieuws kan bijvoorbeeld in een rubriek weergegeven worden. Het laatste nieuws kunt u bijvoorbeeld met behulp van een RSS feed weergeven. Er zit geen limiet op het aantal pagina’s dat op uw website kan worden aangemaakt.

U kunt direct het script downloaden wanneer u online voor het script heeft betaald. U kunt de files van het PHP script heel eenvoudig op uw webhosting pakket plaatsen. Zodra de bestanden op de server geplaatst zijn, kunt u het installatieprogramma starten. Wanneer u het installatieprogramma draait, kunt u de belangrijke informatie voor de website invullen binnen de verschillende schermen. Zoals de meta gegevens voor Google en de gegevens voor de databaseverbinding. U voert tevens de username en het password in voor het administrator account. Op ieder ogenblik kunt u van dit administrator account gebruiken om aanpassingen te doen, waarmee u de website naar uw eigen smaak inricht.