Houd uw favoriete sites online eenvoudig bij

Het juiste script kan u helpen bij het in elkaar zetten van een eigen startpagina website. In dit artikel kunt u een link naar informatie over dergelijke software vinden. U krijgt met de software de beschikking over een beheerpaneel, waarmee u zelf de website volledig kunt aanpassen. Men kan zich aanmelden op uw website met behulp van een aanmeldformulier. Dit account kan worden gebruikt voor het beheren van een eigen startpagina.

Zou u graag meer willen lezen over het PHP script waarmee een startpagina site te maken is? Het artikel nederlandse startpagina staat vol informatie over dit handige PHP script. Op die pagina is tevens een link naar de aanbieder van dit handige PHP script aanwezig. Nadat u het script heeft aangeschaft, kunt u het direct downloaden. Op de site van de aanbieder is er ook een handleiding aanwezig. Ook kunt u support krijgen voor bij het gebruiken van dit PHP script. Een beheerder kan de eigen startpagina helemaal naar smaak wijzigen.

Een paginabeheerder kan bookmarks plaatsen op zijn eigen startpagina. U kunt elke dochterpagina naar eigen inzicht samenstellen. Verder kunt u er leuk inkomsten mee genereren. U zet de files heel makkelijk over naar uw webhosting. Na het klaarzetten van de bestanden kunt u de installatieprocedure starten. U kunt gedurende het installeren van de software de meest belangrijke informatie invullen. U kunt een passende titel bedenken voor uw website, die u tijdens het installeren kunt invullen. Ook de belangrijkste gegevens voor de zoekmachines zijn eenvoudig in te voeren via het installatieproces.

De website biedt de mogelijkheid om makkelijk links te verkopen. Met uw website haalt u technieken in huis om heel eenvoudig te koppelen met diverse betaalsystemen. Direct na de betaling wordt de link automatisch toegevoegd aan de website. Verschillende bedragen zijn er te rekenen voor een backlink op de voorpagina en een link op een normale startpagina.