Houd uw favoriete sites online simpel bij

Een linkportaal website kan met een daarvoor bedoeld PHP script worden opgericht. Er is daarbij geen sprake van een limiet op het aantal dochterpagina’s dat aangemaakt kan worden. Men kan zich aanmelden voor het beheer van een eigen startpagina via het op uw website aanwezige formulier.

Dit script daar is meer informatie over te vinden op Houd uw favoriete sites online gemakkelijk bij. Links naar favoriete sites kan men groeperen binnen rubrieken. Er kunnen ook andere blokken aangemaakt worden zoals een rubriek waarin het laatste nieuws getoond worden. Het betreffende script is niet al te oud. Veel van de scripts die er bestaan voor het bouwen van een eigen startpagina website zijn verouderd. Dochterpagina’s op uw website worden mobielvriendelijk weergegeven.

Geld verdienen is niet al te moeilijk met dit script. U kunt met het script backlinks verkopen en daarmee geld verdienen. Voor het verkopen van backlinks stelt u via de beheeromgeving zelf de prijs van een link in. Er is een koppeling met Mollie ingebouwd in het script waarbij u eenvoudig uw API sleutel instelt. Op deze wijze biedt u een mogelijkheid tot betaling aan. Na een succesvolle betaling zal de software de link direct aan de website toevoegen. Het is dus niet nodig om handmatig een backlink waarvoor is betaald, te plaatsen.

Verder kunt u geld verdienen met banners. Zo kunt u affiliate banners op de website zetten. Bij affiliate marketing promoot u producten van derden, waarbij u als tussenpersoon per verkoop een gedeelte van het aankoopbedrag verdient. Een voorbeeld van een affiliatenetwerk dat u kunt gebruiken is Tradedoubler. Een voorbeeld van een affiliatenetwerk dat u kunt gebruiken is Daisycon.