Je Eigen Advertentie Website Maken

Wilt u zelf een advertentie website opzetten? Dan is dit ook mogelijk wanneer u geen verstand heeft van websites maken. Aanpassingen doen aan uw advertentie website wordt dan via een beheeromgeving heel makkelijk. Het is zo heel makkelijk om een kleur of rubriek te wijzigen. Voor het aanpassen van de diverse instellingen is geen diepgaande kennis over websites maken nodig. Het marktplaats script ondersteunt u bij het doorvoeren van de aanpassingen. Wat ook leuk is, is het generen van inkomsten. Betaalde rubrieken aanmaken is een goede mogelijkheid. Het toevoegen van een telefoonnummer bij een advertentie daar kunt u ook geld voor vragen. U kunt voor al deze mogelijkheden verschillende tarieven rekenen.

Een overzicht van de kosten wordt na het plaatsen van een advertentie weergegeven. Een betaling kan vervolgens verricht worden. Zou u ook zo een script willen waarmee u geld kunt verdienen? Het is verstandig dan eens naar Advertentie website te kijken. Echt hoge kosten hoeft u voor zo een script niet te maken. Via een installatiescript installeert u het script in enkele eenvoudige stappen. Noodzakelijke databasetabellen maakt het script voor u aan. Verder zal het systeem een account aanmaken voor u. Nadat uw advertentie website door het script gebruiksklaar is gemaakt, kunt u via de beheeromgeving het beheer van uw website doen.

Een adverteerder kan enkele afbeeldingen bij een advertentie plaatsen.Hoeveel foto’s een adverteerder maximaal mag toevoegen, is instelbaar. Wilt u bijvoorbeeld economisch omgaan met uw schijfruimte, dan kunt u de instelling lager zetten dan wanneer u onbeperkte schijfruimte heeft. Een adverteerder kan zich aanmelden via uw website. Hiervoor wordt een aanmeldformulier op uw marktplaats website weergegeven. Met het aangemaakte account past een adverteerder heel eenvoudig zijn advertenties aan. Bij een advertentie wordt een reactieformulier weergegeven waarmee bezoekers op de advertentie kunnen reageren. Frauduleuze advertenties kan men ook melden via een fraudeformulier.