Je eigen website laten samenstellen

Een CMS pakket kan worden gebruikt voor het in elkaar zetten van een CMS pakket. Ook het onderhoud kan met zo een tool gedaan worden. U zult in het beheergedeelte meerdere schermen vinden. Elk deel van uw site heeft zijn eigen scherm in het beheergedeelte.

Een geheel nieuw script laten programmeren is helemaal niet nodig. De pagina Uw website laten samenstellen met CMS systeem bevat informatie over een script waarmee u eenvoudig een eigen website begint. Het veranderen van de indeling van uw website kan met dit script heel makkelijk.

Met het CMS systeem kan de indeling van uw site eenvoudig gewijzigd worden. Het is mogelijk om verschillende HTML-templates te gebruiken met het CMS waaronder uw eigen HTML-template. Ook kunt u via het beheergedeelte de meta description en de meta keywords voor de zoekmachines heel eenvoudig invoeren.

Een geheel nieuw script laten programmeren is helemaal niet nodig. Meer informatie over een script waarmee dat te doen is, kunt u in het artikel CMS pakket informatie vinden. U kunt dit script inzetten om de indeling van uw website heel makkelijk te veranderen.