Je favoriete sites online beheren

Het in elkaar zetten van een eigen startpagina website is heel eenvoudig met het juiste script. Verder in dit artikel is een link te vinden naar een pagina waarop meer informatie over deze tool staat. Met het meegeleverde beheerpaneel is uw eigen startpagina website eenvoudig aan te passen. Men kan zich via uw website aanmelden voor een account. Via een eigen account kunnen paginabeheerders een eigen startpagina beginnen.

Mogelijk wilt u nu wel meer over dit PHP script weten. U kunt meer over de voordelen van dit script vinden via eigen startpagina samenstellen. U treft daar ook een link aan naar de aanbieder van dit zeer eenvoudig te gebruiken script. Op die website is het mogelijk om het script betaalbaar aan te schaffen. Instructies voor bij het gebruik van dit nuttige script kunt u tevens op de website vinden. Ondersteuning voor het gebruik van dit handige script is eveneens eenvoudig aan te vragen. Een eigen startpagina kan volledig worden ingericht door een beheerder.

Een paginabeheerder kan bookmarks plaatsen op zijn eigen startpagina. De dochterpagina’s kunt u naar eigen inzicht wijzigen. Daarbij is het mogelijk een leuk zakcentje te verdienen met uw eigen startpagina website. De files van het script zijn eenvoudig op uw webhostingpakket te plaatsen. Er is een installatieprogramma meegeleverd dat direct na het overzetten van de bestanden kan worden gestart. In dat proces kunt u de globale gegevens voor de website invoeren. Tijdens de installatie is het bijvoorbeeld mogelijk een bijbehorende titel voor uw website in te vullen. Tijdens de installatie vult u ook de gegevens in die voor de zoekmachines noodzakelijk zijn.

Het verkopen van backlinks is heel eenvoudig te doen met uw eigen website. Er zijn verschillende betaalproviders die u kunt ondersteunen met uw website. Het script zal een aangemelde link meteen plaatsen op de website. Verschillende bedragen zijn er te rekenen voor een backlink op de voorpagina en een link op een normale startpagina.