Je favoriete websites op een rij

U kunt eenvoudig een online linkcatalogus samenstellen. U kunt zelfs een link directory samenstellen dat per onderwerp is ingericht. Er zijn diverse rubrieken aan te maken, waarbinnen u de favoriete links toevoegt. Per deelonderwerp kunt u een categorie op elke startpagina toevoegen.

Het samenstellen van een startpagina website kan heel eenvoudig met een script. Heeft u daar wel interesse in? Ik raad u dan het artikel Uw favoriete websites online beheren aan. Daarbinnen vindt u ook een link naar de pagina van de aanbieder van het betreffende script. Het PHP script is ogenblikkelijk op die website te kopen.

Binnen de startpagina kunnen bookmarks worden toegevoegd. De paginabeheerder kan de dochterpagina helemaal naar zijn eigen smaak inrichten. Daarbij is het mogelijk een leuk zakcentje te verdienen met uw eigen startpagina website. U zet de files heel makkelijk over naar uw webhosting. Na het klaarzetten van de bestanden kunt u de installatieprocedure starten. In dat proces kunt u de globale gegevens voor de website invoeren. Tijdens de installatie is het bijvoorbeeld mogelijk een bijbehorende titel voor uw website in te vullen. Verder kunt u de gegevens voor de zoekmachines eenvoudig invoeren gedurende de installatie.

Het verkopen van backlinks is heel eenvoudig te doen met uw eigen website. Iemand die een link aanmeldt, kan online voor de link betalen. Een aangemelde link wordt meteen geplaatst na de betaling. Er kunnen verschillende tarieven gehanteerd worden voor een link op de voorpagina en een link op een reguliere dochterpagina.