Je favoriete websites op een rijtje

Er is een linkportaal script beschikbaar waarmee zonder veel moeite een startpagina site gemaakt kan worden. Daarbij is een onbeperkte hoeveelheid dochterpagina’s in te richten. U kunt bezoekers de mogelijkheid geven hun eigen startpagina aan te maken en te beheren.

Aan een dochterpagina kunt u niet alleen gewone links toevoegen, maar ook affiliate links waarmee u geld kunt verdienen. Wilt u informatie over het zelf opzetten van een startpagina site met behulp van een script, neem dan de pagina Uw favoriete websites online beheren door. U kunt met het script gemakkelijk geld verdienen met de verkoop van links.

Het script zal de voorpagina van uw website net als elke andere startpagina behandelen. Er kunt een rubriek binnen een pagina vullen met links, maar u kunt er ook een speciaal blok plaatsen. U kunt een widget gebruiken om bijvoorbeeld het laatste nieuws of een weerkaart te tonen. De uitstraling van iedere dochterpagina kan individueel worden gewijzigd.

Ook kunt u via banners geld verdienen. Zo kunt u affiliate banners op de website zetten. Een voorbeeld van een affiliatenetwerk dat u kunt gebruiken is Tradedoubler. Het affiliatenetwerk Tradedoubler is bijvoorbeeld in te zetten voor affiliate marketing.