Jouw Eigen Advertentie Website

Is een eigen marktplaats beginnen iets wat u graag wilt? Die mogelijkheid heeft u ook wanneer u geen kennis over de achterliggende techniek heeft. U kunt dan via een beheerpaneel gemakkelijk uw site aanpassen. Voorbeelden van wat u kunt aanpassen zijn de categorieën en kleuren op uw marktplaats website. Verstand van de achterliggende techniek is van uw kant niet nodig. Een marktplaats script zorgt ervoor dat het beheer heel makkelijk gaat. Er zijn ook voldoende mogelijkheden voor geld verdienen. Het betalen voor rubrieken daar is geld mee te verdienen. U kunt geld vragen als de adverteerder een advertentie wilt toevoegen. Verschillende tarieven zijn voor de afzonderlijke opties te rekenen.

Na het toevoegen van een advertentie wordt een overzicht van de kosten getoond. Via de website kan de adverteerder daarna eenvoudig een betaling verrichten. Zou u ook zo een script willen waarmee u geld kunt verdienen? Neem dan ook eens eigen marktplaats door. De kosten van een marktplaats PHP script vallen erg mee. In enkele simpele handelingen is het script geïnstalleerd. Het installatiescript zet de benodigde database tabellen voor u klaar. Het installatiescript maakt ook een beheerdersaccount voor u aan in de database. U kunt na de installatie uw website via de beheeromgeving beheren.

Bij een advertentie kunnen een aantal foto’s worden geplaatst.Het aantal foto’s dat maximaal per advertentie mag worden toegevoegd, stelt u via het beheerpaneel gemakkelijk in. Op deze manier kunt u het script tweaken en aanpassen naar uw eigen smaak. Een adverteerder kan zich aanmelden via uw website. Een registratieformulier op uw advertentie website kan hiervoor worden ingevuld. De adverteerder kan met zijn gebruikersaccount eenvoudig aanpassingen aan zijn advertenties doen. Bij een advertentie wordt een reactieformulier weergegeven waarmee bezoekers op de advertentie kunnen reageren. Via een apart formulier kan men verdachte advertenties bij u melden.