Jouw Eigen Markplaats

Wilt u graag uw eigen marktplaats? Een eigen marktplaats beginnen is ook mogelijk voor mensen die geen verstand hebben van de techniek. Aanpassingen doen aan uw advertentie website wordt dan via een beheeromgeving heel makkelijk. De kleuren en rubrieken kunt u op deze wijze bijvoorbeeld heel makkelijk veranderen. Dit is zo in elkaar gezet dat u de instellingen kunt veranderen, zonder dat u diepgaande kennis over de achterliggende techniek hoeft te hebben. Een marktplaats script zorgt ervoor dat het beheer heel makkelijk gaat. Het genereren van inkomsten met het script is een andere mogelijkheid. Dat kan met betaalde rubrieken heel goed. U kunt geld vragen als de adverteerder een advertentie wilt toevoegen. Voor al deze opties kunt u afzonderlijk de prijzen instellen via het beheerpaneel.

Bij het plaatsen van een advertentie krijgt de adverteerder een melding te zien over de kosten. Vervolgens krijgt hij de mogelijk om online een betaling te doen. Zou u ook zo een script willen waarmee u geld kunt verdienen? Neem dan ook eens marktplaats-script-kopen.myartsonline.com door. De kosten van een marktplaats PHP script vallen erg mee. Een eigen advertentie website is zo gepiept op deze manier. Het script maakt de benodigde tabellen in de database aan. Verder zal het systeem een account aanmaken voor u. Na de installatie past u het systeem vrij makkelijk aan via het beheerpaneel.

Het is mogelijk om bij een advertentie enkel afbeeldingen te plaatsen.Hoeveel foto’s een adverteerder maximaal mag toevoegen, is instelbaar. Wilt u bijvoorbeeld economisch omgaan met uw schijfruimte, dan kunt u de instelling lager zetten dan wanneer u onbeperkte schijfruimte heeft. Bezoekers kunnen via uw advertentie website heel makkelijk een account aanmaken. De bezoeker kan daarvoor een registratieformulier invullen op uw advertentie website. De adverteerder kan met zijn gebruikersaccount eenvoudig aanpassingen aan zijn advertenties doen. Een reactie op een advertentie kan men heel eenvoudig versturen via een formulier dat bij iedere advertentie wordt getoond. Via een apart formulier kan men verdachte advertenties bij u melden.