Maak Jouw Eigen Markplaats

Wilt u graag wat extra inkomen via internet hebben? U zou dan eens kunnen kijken of een eigen advertentie website iets voor u is. Het generen van inkomsten kan met een eigen marktplaats op verschillende manieren. Het lijkt misschien moeilijk om in elkaar te zetten. Het is echter totaal niet lastig. Met een marktplaats PHP script is een eigen marktplaats beginnen een peuleschil.

Met een marktplaats script hoeft u niet zelf PHP code te kloppen. U zult de functies die u nodig heeft reeds aantreffen in het script. Alle instellingen van uw website zijn via het beheerpaneel heel eenvoudig te veranderen naar uw eigen smaak. U zult met een beheeraccount moeten inloggen. Wees niet bang dat ingelogde adverteerders uw website kunnen wijzigen.

Waarschijnlijk vraagt u zich nu af hoe u aan een dergelijk script komt. Om daarachter te komen kunt u Bouw Uw Eigen Advertentiesite doornemen. De installatie van het marktplaats PHP script is prima te doen. Het is zo dat u veel bespaart als u een kant en klaar marktplaats PHP script koopt. Anders zou u moeten wachten op een programmeur.

Het uiterlijk van de website past u heel makkelijk aan. De kleuren van uw website wijzigen is een fluitje van een cent. De rubrieken op uw website zijn naar hartenlust te veranderen. Het is zo aan te passen dat u een bepaald publiek met uw advertentie website aanspreekt.

Met het marktplaats CMS script is op diverse manieren geld te verdienen. U kunt een geldbedrag vragen als een advertentie in een bepaalde rubriek wordt geplaatst. Ook kunt u geld vragen voor de vermelding van een website bij een advertentie. Ook voor het tonen van een telefoonnummer bestaat de mogelijkheid om geld te vragen. De status van de betaling kan door het script worden opgevraagd. Betreft het een betaalde rubriek, dan zal de advertentie na een gelukte betaling direct worden getoond op de website. Of wordt het telefoonnummer of de website bij de website getoond, als de adverteerder hiervoor heeft gekozen.