Maak professioneel een eigen portaal website

Stelt u een eigen startpagina website samen, dan kunt u eenvoudig backlinks verkopen. De backlink wordt aan de website toegevoegd nadat de betaling succesvol is afgerond. Er wordt automatisch gecontroleerd of de betaling is gelukt.

Via uw site is het ook mogelijk om een groot scala aan producten van anderen te verkopen. Het inlezen van een affiliate feed is heel makkelijk te doen. U kunt producten van andere partijen aanbieden met de site.

Ook kunt u zelf een startpagina website in elkaar zetten. Op adsense website staat veel informatie over het realiseren van een startpagina website met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script. Voor dat script kunt u online betalen. Heeft u betaald voor het script, dan kan het vanaf de site van de aanbieder gedownload worden.

U kunt heel makkelijk links verkopen wanneer u in het bezit van een eigen startpagina website bent. Na de betaling wordt de backlink direct op de website weergegeven. Ook kan de website eigenaar betalen met een retourlink.

Zelfs iemand zonder verstand van zaken kan het installatieproces eenvoudig doorlopen. U heeft de mogelijkheid om een username en een password in te vullen terwijl het installatieproces draait. U kan een betere waardering verkrijgen wanneer u gebruikmaakt van startpagina websites. U kan verschillende dochterpagina’s aan een startpagina website toevoegen. Verschillende rubrieken zijn aan een startpagina toe te voegen. Daarbij bevat elke rubriek links omtrent een deelthema. Een eigen startpagina opzetten is gratis te doen op verschillende Nederlandstalige websites.