Maak uw eigen affiliate website

Bent u benieuwd naar een mogelijkheid om online geld te verdienen? Wellicht is het interessant om met een affiliate webwinkel script aan de slag te gaan. Wanneer er een product wordt verkocht, zult u een zogeheten affiliate commissie ontvangen. Langs deze weg producten aanbieden binnen uw webwinkel, kan met behulp van een affiliate netwerk zoals Daisycon. Zou u graag een extra zakcentje verdienen met uw eigen affiliate internetshop? U kunt meer over de voordelen van een affiliate marketing webwinkel lezen op Affiliate geld verdienen via een eigen website. Het is niet noodzakelijk om met lege handen te beginnen.

Producten kunnen automatisch worden toegevoegd aan uw affiliate site. Via product feeds voegt u meerdere producten tegelijkertijd toe. Het aanbod op uw site blijft actueel omdat de feeds regelmatig opnieuw worden ingelezen. De website actueel houden kost u dus bijna geen tijd.

Om geld op basis van affiliate marketing te verdienen, kunt u zich inschrijven bij een affiliate netwerk. TradeTracker is een voorbeeld van een netwerk waarbij u zich kunt aanmelden. Binnen zo een netwerk kunt u eenvoudig zien van welke aanbieders u de producten kunt promoten. Door gebruik te maken van product feeds kunnen in 1x veel producten tegelijkertijd worden toegevoegd aan de site. Door de product feeds frequent in te laden blijft het productaanbod up-to-date.