Maak uw eigen startpagina

Er is een kans dat u reeds op een bestaande website eens een dochterpagina heeft samengesteld. En zit u nu na te denken om uw eigen startpagina website te beginnen. Deze optie is mogelijk. Deze mogelijkheid is er ook wanneer u helemaal geen verstand van websites maken heeft. Wat u nodig heeft is een PHP script dat u daarbij ondersteunt. Daar is meer over te lezen in het artikel nieuwe startpagina maken. Wat u nodig heeft is een startpagina script. Een startpagina script is in de regel betaalbaar. Via de beheeromgeving voegt u links toe aan uw startpagina.

Staat u gebruikersregistratie toe, dan kunnen anderen ook een startpagina aanmaken op uw website. U kunt gebruikersregistratie op ieder moment open of dicht zetten. Via dat formulier maakt een bezoeker heel makkelijk een gebruikersaccount aan. Een gebruiker kan met zijn eigen account heel makkelijk zijn startpagina’s beheren.

Wilt iemand een betaalde link plaatsen, dan is dat mogelijk. Plaatsing wordt direct na de betaling gedaan. Men hoeft dan geen tijd meer in een eigen startpagina maken te steken. Men kan kiezen tussen een link toevoegen aan de homepage of aan een gewone dochterpagina. U kunt als beheerder verschillende tarieven hanteren hiervoor. Een uitstekende keuze wanneer u alleen een link wilt en geen tijd heeft voor een nieuwe startpagina maken.

Het is mogelijk om diverse andere componenten toe te voegen aan uw dochterpagina. Een mogelijkheid is bijvoorbeeld het inlezen en weergeven van het meest recente nieuws. RSS feeds van diverse websites tonen is geen enkel probleem. U kunt op deze wijze extra waarde toevoegen aan uw diverse startpagina’s. U kunt een subdomein aan iedere individuele startpagina koppelen. Via dit subdomein kan een bezoeker snel navigeren naar een specifieke dochterpagina. Via de eerder genoemde link kunt u aan een startpagina script komen.