Makkelijk een eigen portaalsite vormgeven

Er zijn verschillende manieren om uw website hoger in de zoekresultaten van Google te krijgen. U kunt daarbij doen aan zogeheten linkbuilding, dat is het bouwen van links naar uw site. Een backlink kan als een aanbeveling beschouwd worden. Bij iedere link die de zoekmachine tegenkomt, zal er een betere waardering gegeven worden.

U kunt uw website met behulp van startpagina websites hoger in de zoekmachines krijgen. Daarbij is het mogelijk om meerdere startpagina’s toe te voegen aan uw website. Verschillende rubrieken zijn aan een startpagina toe te voegen. Daarbij bevat elke rubriek links omtrent een deelthema. Op verschillende Nederlandstalige sites kunt u kosteloos een eigen startpagina samenstellen.

Zelf een startpagina website in elkaar zetten is een andere mogelijkheid. Op startpagina aanmaken staat veel informatie over het realiseren van een startpagina website met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script. Er kan online worden betaald om het PHP script aan te schaffen. Zodra u de betaling verricht heeft, kunt u direct het PHP script downloaden.

Extra inkomen kan met behulp van affiliate banners worden verdiend. Een andere manier van extra inkomsten genereren is met de verkoop van backlinks te realiseren. Het betalen voor de link kan online geschieden.

De installatie kan heel gemakkelijk worden doorlopen. Tijdens de installatie heeft u zelf de mogelijkheid om een username en een password in te vullen welke u later weer kunt gebruiken om de site te beheren. U kunt verschillende technieken gebruiken om een hogere positie in de zoekmachines te realiseren. Meestal gaat het daarbij om het verkrijgen van meer links naar uw website. Elke link kan worden gezien als een stem voor uw site. Daarbij wordt er zowel naar het aantal backlinks als de kwaliteit van de backlinks gekeken.