Makkelijk een nieuwe startpagina site maken

U kunt zelf een startpagina website inzetten om extra backlinks te maken. U kunt aan uw website diverse startpagina’s toevoegen. Het is per thema mogelijk om een startpagina aan te maken. U kunt een aantal categorieen aanmaken op iedere starptagina. Binnen elke categorie kunt u een aantal backlinks toevoegen. Naast links is het ook mogelijk om diverse widgets aan een dochterpagina toe te voegen.

Bij een dergelijke website komt vaak wat PHP code kijken. U kunt zelf natuurlijk deze PHP code schrijven. Vanzelfsprekend kunt u ook een kant en klaar script kopen. Via Eigen startpagina maken is eenvoudig te navigeren naar de website van de aanbieder van een dergelijk script. Het script is zeer eenvoudig via de website van de aanbieder aan te schaffen. U kunt via de beheeromgeving heel gemakkelijk wijzigingen aanbrengen aan de website.

Dode links kunnen worden gecontroleerd met een job proces dat wordt meegeleverd. Daarbij ontvangt u iedere dag een e-mail waarmee dode links gecontroleerd kunnen worden. Op deze manier bent u snel op de hoogte over de links die niet meer werken op uw startpagina website. U kunt zo de startpagina website schoonhouden van gebroken links. Met behulp van een formulier op de website kan een nieuwe beheerder zich heel makkelijk registreren.

Met een eigen account kunnen ze 1 of meer dochterpagina’s op de website aanmaken. Men kan een dochterpagina per thema registreren op de website. U kunt zo vooral relevante links op iedere dochterpagina plaatsen. Tevens zijn er widgets die u kunt plaatsen op de startpagina’s. Zoals een nieuwsblokje dat u kunt toevoegen aan de diverse dochterpagina’s.

Wat u verder kunt doen is widgets aan een dochterpagina toevoegen. Een startpagina website kan een mooie extra inkomstenbron zijn. Extra omzet kan met het verkopen van backlinks eenvoudig worden gegenereerd. U kunt verder banners plaatsen op verschillende posities op de website. Op deze manier kan er met de startpagina website een extra inkomen gegenereerd worden. Ook het plaatsen van een Adsense blokje is erg eenvoudig. Verder kunnen er affiliate links aan de website toegevoegd worden.

De installatie van het script is heel snel te doen. Het installatieproces bestaat uit het plaatsen van de bestanden op de webserver en het invullen van de voor de website relevante gegevens. Het eerste scherm bestaat uit het invullen van de algemene informatie voor de website. In het 2e scherm krijgt u de mogelijkheid om de database gegevens in te vullen. Het 3e scherm kunt u tenslotte gebruiken om een administrator account te maken. Daarbij geeft u de gewenste gebruikersnaam en het gewenste password op.