Meer geld met een affiliate internetwinkel

Zou u het internet graag willen inzetten om inkomsten voor u te genereren? U zou eens kunnen kijken naar de mogelijkheden die u heeft met affiliate marketing. U verdient dan geld voor de producten van anderen te promoten. U ontvangt een vergoeding op het moment dat er via u een verkoop plaatsvindt. Affiliate marketing leren is niet moeilijk, ook niet wanneer u geen ervaring met online marketing heeft. Over affiliate marketing is vrij veel informatie online te vinden. Via zogeheten affiliate links kunt u verwijzen naar de producten die u promoot. U kunt een online winkel opzetten waarmee u via deze vorm van marketing producten promoot.

Over affiliate marketing is meer te lezen op de pagina affiliate webshop. Het PHP script voor het draaien van uw eigen online shop zal zijn voorzien van een uitgebreide beheeromgeving. Het beheerpaneel is gemakkelijk in het gebruik en u kunt er alle instellingen van de webwinkel mee wijzigen. U kunt zogeheten productfeeds inlezen waarmee u in 1x veel producten tegelijk binnen uw webwinkel kunt inladen.

Wilt u banners aan uw site toevoegen, dan is dat ook een mogelijkheid. U kunt via de beheeromgeving op een hele eenvoudige manier banners binnen uw webwinkel plaatsen. Het is mogelijk om het plaatje up te loaden en aan te geven naar welke URL de banner dient te verwijzen. Ook kunt u de HTML code van de banner toevoegen in het systeem wanneer dat noodzakelijk is. Verder is er de mogelijkheid om linkpartners aan de website toe te voegen als u dat wilt.