Mobielvriendelijke advertentie site runnen

U kunt een eigen marktplaats beginnen met een PHP script dat daarvoor is bedoeld. Het script is voorzien van een beheerpaneel waarbinnen adverteerders hun eigen advertenties kunnen beheren. U gebruikt het beheerscherm om een advertentie aan te maken. Het is mogelijk om aangemaakte advertenties achteraf te bewerken.

Het artikel marktplaats CMS bevat alle benodigde informatie over het PHP script. In dat artikel vindt u een verwijzing naar de website van de aanbieder van het script. Downloaden van het script is ook uiterst eenvoudig te doen. De files zijn heel makkelijk op de server neer te zetten. Wanneer u de files heeft geplaatst kunt u het installatieprogramma starten. Het installatieproces geeft u de mogelijkheid om de belangrijkste gegevens rondom uw website in te voeren.

U kunt meer informatie over het script vinden op de website. De diverse mogelijkheden van het script kunt u vinden op de website van de aanbieder. Gebruikmaken van het script is voor iemand zonder technisch inzicht vrij gemakkelijk. Voor het genereren van extra inkomsten is het script heel makkelijk in te zetten.

Het is mogelijk om hosting bij het script af te sluiten wanneer u dat wenst. Er wordt een direct bruikbaar SSL certificaat bij het script geleverd. Het is mogelijk om een website en een telefoonnummer aan een advertentie toe te voegen. U kunt ervoor kiezen om tarieven te rekenen voor deze verschillende opties. Er zijn diverse betaalgateways in te zetten voor het ontvangen van betalingen.