Mooie PHP startpagina website bouwen

Voor SEO en linkbuilding zijn startpagina’s uiterst handig. Op een dochterpagina kunt u verschillende links kwijt. De website waar u naartoe linkt stijgen zo enigszins in Google. Zo kunt u klanten helpen een beter vindbaar te worden. Maar ook uw eigen sites kunt u er beter vindbaar mee maken.

Meer over een startpagina PHP script kunt u lezen op de pagina Startpagina aanmaken. Er waren enige tijd namelijk geen moderne scripts meer op de markt. Een groot aantal startpagina scripts kregen geen updates meer. Een groot aantal website eigenaren wilden graag een nieuw en modern startpagina script kunnen gebruiken.

Een startpagina script kopen is een prima idee op het moment dat u zelf geen script wilt of kunt maken in PHP. Zo hoeft u niet zelf te stoeien met PHP. U voorkomt daarnaast dat u een PHP webontwikkelaar veel geld moet betalen voor een script. Op het moment dat de installatie is gedaan kunt u direct content aanmaken op uw eigen startpagina website. U loopt zo geen vertraging bij uw linkbuilding op.

U past de kleuren eenvoudig aan van uw website. Kleuren zijn per startpagina aan te passen. In het geval dat u wilt kunnen mensen zich registreren en een startpagina aanmelden. Erg eenvoudig kunt u dat instellen in het controlepaneel. Het installatiescript maakt voor u een beheeraccount aan waarvan u de inloggegevens zelf mag kiezen. Het is niet nodig dat u iets over PHP of HTML weet.