Nieuwe linkpagina

Misschien heeft u op andere websites al eens een startpagina aangemaakt. Het kan zijn dat u ook graag een eigen startpagina website wilt runnen. Natuurlijk kan dat. Ook op het moment dat u niet veel van de techniek weet. Met een speciaal PHP script realiseert u dit eenvoudig. Via de pagina Nieuwe startpagina leest u daar meer over. Een dergelijk script is in de programmeertaal PHP gemaakt. Voor een paar tientjes heeft u al zo een handig startpagina script. Het beheer kunt u met zo een script vanuit een beheergedeelte doen.

Het is zo in te stellen dat derden ook een dochterpagina kunnen aanmaken. Door eenvoudigweg een instelling te wijzigen zet u het aanmeldformulier open. Heeft u het open gezet, dan kan een bezoeker via een registratieformulier zijn eigen gebruikersaccount aanmaken. Via het account dat wordt aangemaakt kan iemand inloggen en startpagina’s aanmaken.

De optie tot het betaald toevoegen van een link is er ook. Meteen na de betaling wordt de link zichtbaar. Zelf hoeft men dan geen dochterpagina meer te bouwen. Of men de link toevoegt aan een reguliere startpagina of aan de voorpagina, mag men zelf kiezen. Het hanteren van diverse tarieven voor deze twee soorten links is mogelijk. Handig wanneer u wel links wilt naar uw website, maar geen zin heeft om uw eigen startpagina op de website van een ander aan te maken.

Het is mogelijk om diverse andere componenten toe te voegen aan uw dochterpagina. Ook kunt u een buienradar widget weergeven of het nieuws. U kunt informatieve teksten plaatsen op uw startpagina wanneer u dat wilt. Zo voegt u op verschillende manieren weer extra waarde toe aan uw startpagina. Bij het aanmaken van een startpagina kan een subdomein worden gekozen. Een individuele startpagina is bereikbaar via dat subdomein. Een startpagina script kunt u kopen aan de hand van de informatie op de eerder genoemde website.