Nieuwe startpagina bouwen

Bouwt u een startpagina, dan is de kans groot dat het een Nederlandse startpagina betreft. Het betreft dan ook een typisch Nederlandse uitvinding. De link directories die u in het buitenland ziet, hebben toch weer een andere uitstraling. Uiteindelijk was startpagina.nl de eerste met de indeling in dochterpagina’s en rubrieken op de dochterpagina’s.

U kunt startpagina’s prima gebruiken voor linkbuilding. Er is nog altijd een groot aantal startpagina websites waar u probleemloos uw eigen startpagina samenstelt. Deze kunt u prima voor linkbuilding inzetten. Een startpaginascript gebruiken is slim als u zelf een startpagina website wilt maken. Wat ervoor nodig is, is een startpaginascript, webruimte en een geregistreerde domeinnaam. U leest hier meer over in het artikel Eigen startpagina maken. Online inkomen generen kan met het script. U kunt links op de website verkopen.

Gebruikers maken eenvoudig een eigen startpagina aan. Via het aanmeldformulier kan men een account registreren.. Met dit account kan de gebruiker inloggen en eigen startpagina’s aanmaken. Gebruikers kunnen alleen hun eigen startpagina’s aanpassen. Heeft u de rechten om de volledige website aan te passne, dan kunt u wel elke startpagina aanpassen die u wilt.

Allereerst zet u de bronbestanden van het startpaginascript over naar de webruimte. En wanneer u met uw browser navigeert naar uw website, zal automatisch het installatiescript starten. U kunt enkele gegevens voor de website invoeren tijdens de installatie. Zo kunt u zelf beslissen wat uw inloggegevens zullen zijn. Na de installatie kunt u de startpagina website direct vullen met relevante dochterpagina’s en links. Zo kan de ene rubriek een andere kleuren krijgen dan de andere rubriek.