Nieuwe startpagina bouwen

Het in elkaar zetten van een startpagina is niet heel lastig. Vaak kunt u gratis een dochterpagina aanmaken op een startpagina website. Na de registratie van een account kunt u zelf een startpagina aanmaken en vullen met interessante links.

Een account kunt u via een aanmeldformulier op de startpagina website aanmaken. Met uw gebruikersaccount kunt u vervolgens uw eigen startpagina samenstellen. Bij het aanmaken van een startpagina mag u een subdomein kiezen waarop de startpagina bereikbaar zal zijn. Vaak moet u ook een titel invullen. Deze komt bovenaan de startpagina te staan. Er is geen speciale vereist voor het aanmaken van een nieuwe startpagina.

Allereerst maakt u een categorie aan. De links worden hierin geplaatst. Bij een aantal websites is het toegestaan om plaatjes en tekst in de rubrieken te plaatsen. Zo kunt u op een aantal sites reclamemateriaal plaatsen. Geld verdienen met uw startpagina wordt zo mogelijk. Meer mogelijkheden over startpagina’s vindt u in het artikel eigen startpagina samenstellen.

Met een startpaginascript kunt u links op uw eigen startpagina website verkopen. Het controleren van de betaling verloopt in veel gevallen automatisch. De link wordt dan direct weergegeven op de startpagina. Met eigen webhosting kunt u een dergelijke website opzetten. Op deze webhosting installeert u vervolgens een startpagina script. Heeft u een eigen startpagina website dan heeft u een stuk meer controle over uw dochterpagina’s. U zit dan ook niet vast aan een minimum aantal links dat u dient te plaatsen. Met een eigen startpagina website via een startpagina script bepaalt u zelf hoe u de website inricht.