Ontwikkel snel een eigen portaalsite

U kunt een startpagina website inzetten voor off-page SEO. U kunt aan uw website diverse startpagina’s toevoegen. U kunt per thema een startpagina op uw website aanmaken. Op iedere startpagina zijn een aantal rubrieken aan te maken. Binnen deze rubrieken kunt u links plaatsen. Ook is het mogelijk om verschillende widgets toe te voegen aan een startpagina.

U zult PHP code nodig hebben voor zo een startpagina website. Uiteraard is het een optie om zelf een script te schrijven. U kunt ook een reeds bestaand script aanschaffen ervoor. Via de links op Eigen Startpagina Maken kunt u bij de website komen van de aanbieder van zo een script. Het script is zeer eenvoudig via de website van de aanbieder aan te schaffen. Het script is voorzien van een uitgebreid beheerpaneel.

Het script is voorzien van een batch proces waarmee dode links worden gecontroleerd. U ontvangt frequent een e-mail waarin de links die niet werken staan vermeld. Op deze manier komt u er snel achter welke links niet meer goed werken. Gebroken links kunt u zo snel verwijderen. Nieuwe beheerders van dochterpagina’s kunnen heel eenvoudig zich registreren op de website.

Het account kan gebruikt worden om startpagina’s aan te maken op de startpagina website. Per onderwerp kan er een startpagina op de website aangemaakt worden. U kunt zo vooral relevante links op iedere dochterpagina plaatsen. Er kunnen verder ook verschillende widgets op een dochterpagina worden geplaatst. Zoals een nieuwsblokje dat u kunt toevoegen aan de diverse dochterpagina’s.

Ook is het mogelijk om een weerkaartje op 1 of meer startpagina’s te plaatsen. Het is prima mogelijk om extra inkomsten met een startpagina website te genereren. Het is uiterst eenvoudig om inkomsten te genereren met de verkoop van links. Ook kunnen er banners aan de startpagina website toegevoegd worden. Op deze wijze kunt u extra inkomsten genereren. Ook het plaatsen van een Adsense blokje is erg eenvoudig. U kunt verder affiliate links tussen de gewone links door toevoegen aan de website.

Wanneer u dat wilt kan de installatie binnen enkele minuten zijn gedaan. Er zijn slechts drie schermen waaruit de installatie bestaat. In het 1e scherm vult u de algemene informatie van de website in. In het 2e scherm krijgt u de mogelijkheid om de database gegevens in te vullen. En tenslotte wordt het 3e scherm gebruikt om een beheeraccount aan te maken. Daarbij mag u zelf een gebruikersnaam en een wachtwoord uitkiezen.