Op makkelijke wijze een nieuwe portaal website ontwikkelen

Er zijn verschillende manieren om uw website hoger in de zoekresultaten van Google te krijgen. Wat in ieder geval werkt, is het bouwen van links naar uw website. Een backlink kan als een aanbeveling beschouwd worden. Bij het positioneren van de website in de zoekresultaten wordt zowel het aantal links als de kwaliteit van die links in overweging genomen.

Extra inkomen kan met behulp van affiliate banners worden verdiend. Ook kan met de verkoop van links inkomen gegenereerd worden. Het betalen voor de link kan online geschieden.

Maakt u gebruik van startpagina websites, dan kunt u daarmee een betere positionering realiseren. Daarbij is het mogelijk om meerdere startpagina’s toe te voegen aan uw website. U kunt meerdere rubrieken toevoegen aan een startpagina waarbij iedere rubriek een deelthema omvat. Een eigen startpagina opzetten is gratis te doen op verschillende Nederlandstalige websites.

U kunt tevens zelf een startpagina website oprichten. Hoe u dat met een PHP script kunt realiseren, kunt u vinden op eigen startpagina. Er kan online worden betaald om het PHP script aan te schaffen. Het script kan direct na de online betaling worden gedownload.

U krijgt met het script een beheerpaneel waarmee de website eenvoudig aan te passen is. Zo kunt u de kleurstelling van de website eenvoudig aanpassen via het beheerpaneel. U kunt met de beheeromgeving ook banners toevoegen aan uw site.

Extra inkomen kan met behulp van affiliate banners worden verdiend. Een andere manier van extra inkomsten genereren is met de verkoop van backlinks te realiseren. Daarbij betaalt de aanmelder online voor de backlink.