Op makkelijke wijze een uitgebreide portaalwebsite samenstellen

Zou u graag uw eigen startpagina website opzetten? Met een PHP script die ik u graag aanraad kunt u heel gemakkelijk een dergelijke website opzetten. En heel nieuw script laten ontwikkelen is niet noodzakelijk. Met een reeds bestaand script kan dat namelijk heel makkelijk.

Extra inkomen kan met behulp van affiliate banners worden verdiend. U kunt ook links verkopen en daarmee inkomsten genereren. Hierbij verloopt de betaling voor de link via de website.

U krijgt met het script een beheerpaneel waarmee de website eenvoudig aan te passen is. De kleurstelling van uw startpagina website is via de beheeromgeving gemakkelijk aan te passen. Ook zijn er banners toe te voegen aan uw website via de beheeromgeving. Hoe u dat met een PHP script kunt realiseren, kunt u vinden op eigen startpagina.

Per link op uw website wordt bijgehouden hoe vaak erop is geklikt. Het PHP script laat precies zien hoe vaak er op elke link is geklikt. U kunt backlinks op strategisch goede posities plaatsen.

Het systeem installeren zal u nauwelijks moeite kosten. Met door uzelf gekozen login gegevens kunt u op een later tijdstip altijd inloggen op de website en de volledige site beheren. U kunt uw website met behulp van startpagina websites hoger in de zoekmachines krijgen. Een dergelijke website is opgesplitst in verschillende startpagina’s. Een individuele startpagina omhelst vaak een bepaald onderwerp en is daarbij vaak opgedeeld in verschillende rubrieken. Mocht u het script nog niet willen aanschaffen, dan zijn er voldoende startpagina sites waar u zelf een idee kunt krijgen van de look en feel.