Op simpele wijze een moderne startpagina website beheren

Voor linkbuilding is een eigen startpagina website uiterst handig. Een dergelijke website wordt ingedeeld in een aantal dochterpagina’s. Een startpagina website kan zo behoorlijk uitgebreid zijn.

Op een startpagina kunt u naast gewone links ook affiliate links kwijt. Als affiliate marketeer bent u een soort tussenpersoon voor de koper en de aanbieder van producten. U verdient bij affiliate marketing aan de commissies die u per verkoop van een product ontvangt. Voor affiliate marketing kunt u naast gewone links ook affiliate banners gebruiken.

De pagina startpagina script bevat informatie over een script waarmee u een dergelijke website eenvoudig kunt opzetten. Op de website van de aanbieder is een handleiding te vinden die bij het script hoort. U kunt in deze handleiding alles de mogelijkheden van het script lezen.

U voert de beschrijving en de zoekwoorden per startpagina en categorie in. U doet dit met behulp van het beheerpaneel. Het script draagt zorg voor het in de juiste vorm aanbieden van de meta gegevens aan de zoekmachines. Wanneer u een dochterpagina aanmaakt, dan kunt u ook een gewenst subdomein invullen. Een startpagina bestaat in de regel uit meerdere rubrieken. Zowel reguliere backlinks als widgets kunnen aan een rubriek toegevoegd worden. Zo is er een widget waarmee u het laatste nieuws kunt toevoegen aan 1 of meer dochterpagina’s. Verder is het mogelijk een lijst met de laatst aangemaakte dochterpagina’s toe te voegen. U kunt een dergelijke widget bijvoorbeeld plaatsen op de voorpagina van uw website.

Verder is het mogelijk om banners op uw website te plaatsen. Om banners toe te voegen die worden weergegeven op elke dochterpagina, kunt u gebruik maken van de beheeromgeving.