Op simpele wijze een nieuwe portaal site maken

Het is handig om van een startpagina website gebruik te maken om te komen tot een betere vindbaarheid van uw website. De vindbaarheid van uw site wordt vergroot met backlinks. Links bouwen om de vindbaarheid te vergroten wordt ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Het beheren van uw eigen startpagina website is mogelijk.

De website instellingen kunt u vrij eenvoudig gebruiken met behulp van de beheeromgeving. U kunt via de beheerschermen gemakkelijk het kleurschema wijzigen. De instellingen van de individuele dochterpagina’s kunnen ook worden gewijzigd via het beheerpaneel. Zo is het voor iedereen mogelijk om een unieke dochterpagina te maken.

Er is geen noodzaak tot het aanmaken van losse folders voor de startpagina’s. Het is naast gewone links mogelijk om teksten aan een startpagina toe te voegen.

Er zit geen beperking op de hoeveelheid links dat men kan toevoegen aan een startpagina. Er is geen limiet voor het aantal dochterpagina’s dat u kunt aanmaken. Per dochterpagina kunt u een unieke titel invoeren, evenals een uniek subdomein.

U kunt met behulp van de backlink op de pagina Eigen Startpagina de website bereiken van de bouwer van het PHP script. U kunt de link op de betreffende pagina gebruiken om de website te bezoeken van de aanbieder van het script. Op de website van de aanbieder kan ook een handleiding worden gedownload.

Wanneer u het script aanschaft is het niet meer nodig om zelf een script te laten bouwen. Het is meteen mogelijk om links naar uw websites te bouwen. Het is niet nodig om eerst een PHP script te bouwen. Ook is het zo dat een programmeur nooit voor hetzelfde bedrag eenzelfde soort script zal kunnen ontwikkelen.

Het aanmelden is voor nieuwe paginabeheerders heel makkelijk. Dat kan gewoon via een aparte registratiepagina. Een nieuwe paginabeheerder mag daar zelf een username en een wachtwoord kiezen.