Professioneel een moderne startpagina site ontwikkelen

U kunt met backlinks extra hoog in de zoekresultaten van Google komen. U kunt een startpagina website maken en daarop links naar uw website plaatsen. Er is de mogelijkheid om diverse startpagina’s aan te maken op een startpagina website. Een dochterpagina kan aan een specifiek onderwerp gewijd worden.

De beheerschermen die bij het script worden geleverd zijn eenvoudig te gebruiken voor het wijzigen van de website instellingen. U kunt via de beheerschermen gemakkelijk het kleurschema wijzigen. Ook de reguliere paginabeheerders wijzigen via de beheerschermen gemakkelijk de instellingen van hun website. Per onderwerp kunt u gemakkelijk een eigen startpagina in elkaar zetten.

Hiervoor is het aanmaken van folders op de webhosting niet nodig. U kunt naast linkjes ook verschillende informatieve teksten toevoegen aan de startpagina’s.

Er kan een onbeperkte hoeveelheid backlinks een een startpagina toegevoegd worden. In het script staat geen beperking op het aantal startpagina’s ingesteld. Per dochterpagina kunt u een unieke titel invoeren, evenals een uniek subdomein.

Het script is te downloaden via de website van de ontwikkelaar van de software. De link in het artikel kan worden gebruikt om de website van de aanbieder van het PHP script te bezoeken. Het is script is voor een paar tientjes al aan te schaffen.

Het zal niet noodzakelijk zijn om zelf een PHP script te laten bouwen door een ontwikkelaar. Het is mogelijk om meteen met de linkbuilding te beginnen. Er is geen enkele noodzaak om eerst een script te ontwikkelen. Een programmeur zal over het algemeen niet voor hetzelfde bedrag een script kunnen aanbieden.

Het is voor een nieuwe beheerder heel makkelijk om zichzelf aan te melden op de website. Er is een registratiepagina waarmee men zich kan registreren. Een nieuwe paginabeheerder mag daar zelf een username en een wachtwoord kiezen.