Realiseer betaalbaar een moderne startpagina site

Er zal wat PHP code nodig zijn voor zo een website. U kunt zelf natuurlijk deze PHP code schrijven. Ook is een bestaand script hiervoor aanschaffen een mogelijkheid. Via de links op Eigen startpagina kunt u bij de website komen van de aanbieder van zo een script. Het script is zeer eenvoudig via de website van de aanbieder aan te schaffen. Via het beheerpaneel brengt u binnen een handomdraai wijzigingen op de website aan.

Het script is voorzien van een batch proces waarmee dode links worden gecontroleerd. Daarbij ontvangt u iedere dag een e-mail waarmee dode links gecontroleerd kunnen worden. U weet zo snel welke links niet goed werken. U kunt zo de website schoonhouden van niet werkende backlinks. Nieuwe paginabeheerders kunnen zich zo eenvoudig aanmelden op uw eigen startpagina website.

Een beheerder kan met behulp van een eigen account 1 of meer startpagina’s toevoegen aan de website. U kunt per thema een startpagina samenstellen. Op deze wijze wordt het mogelijk om uitsluitend relevante links aan iedere dochterpagina toe te voegen. Tevens zijn er widgets die u kunt plaatsen op de startpagina’s. U kunt ook een nieuwsblokje toevoegen aan een dochterpagina.

Tevens kunt u een weerkaart plaatsen op een dochterpagina. Het is prima mogelijk om met een startpagina website extra geld online te verdienen. U kunt met de verkoop van links heel gemakkelijk extra omzet genereren. U kunt verder banners plaatsen op verschillende posities op de website. Er kan op deze wijze extra geld verdiend worden. Ook het plaatsen van een Adsense blokje is erg eenvoudig. U kunt tevens affiliate links op de website plaatsen.

De installatie van het script is heel snel te doen. De installatie bestaat uit drie schermen. In het 1e scherm vult u de algemene informatie van de website in. Het 2e scherm van het installatiescript wordt gebruikt voor het invoeren van de gegevens van de database verbinding. Met het derde scherm kan een beheerdersaccount aangemaakt worden. U mag daarbij een gebruikersnaam en wachtwoord invullen voor uw beheeraccount.