Realiseer eenvoudig een nieuwe portaalsite

Met een startpagina website kunt u snel een link catalogus in elkaar zetten. Via een PHP script kunt u een startpagina website zelf bouwen zonder veel verstand van de techniek te hebben. Het zelf bouwen van een script daarvoor is in geen enkel geval nodig. Wij raden aan om een reeds bestaand script hiervoor te gebruiken.

Er is een beheerpaneel inbegrepen waarbinnen u alle benodigde wijzigingen aan uw website kunt doorvoeren. Wilt u een dergelijk script aanschaffen, dan kunt u startpagina script eens doorlezen. Er wordt een uiterst interessant script genoemd in dit artikel. Er zijn geen beperkingen bij het bouwen van uw website. Velen zijn u voorgegaan om met dit geweldige script aan de slag te gaan. Zo een startpagina website kan als een catalogus van websites worden gezien. Wanneer u zich bezighoudt met linkbuilding zijn startpagina’s zeker interessant om binnen uw arsenaal te hebben. Startpagina websites lenen zich geweldig voor het genereren van extra inkomsten.

Via het beheerpaneel zijn de kleuren voor de individuele rubrieken aan te passen. Dit betekent dat ook de focus gericht kan worden op een specifieke categorie op een dochterpagina. Verder kunt u vaste rubrieken plaatsen die op de gehele website te zien zijn. U plaatst daarbinnen inhoud die op elke startpagina te zien. Zo een categorie is bijvoorbeeld te gebruiken voor het tonen van een affiliate banner. U kunt daarmee een aanbieding weergeven waaraan u zelf ook een percentage kan verdienen.