Realiseer eenvoudig een uitgebreide portaal site

Het zelf oprichten van een startpagina website, is dat iets voor u? Zonder HTML kennis is het eenvoudig op te zetten met een bepaald script. Het is niet noodzakelijk om een heel nieuw script te laten bouwen hiervoor. Met een reeds bestaand script kan dat namelijk heel makkelijk.

De affiliate banners geven u een mogelijkheid om met behulp van uw startpagina website inkomsten te genereren. U kunt ook links verkopen en daarmee inkomsten genereren. Daarbij betaalt de aanmelder online voor de backlink.

U krijgt met het script een beheerpaneel waarmee de website eenvoudig aan te passen is. De kleurstelling van uw startpagina website is via de beheeromgeving gemakkelijk aan te passen. Tevens kunt u met het beheerpaneel banners plaatsen op de website. Hoe u dat met een PHP script kunt realiseren, kunt u vinden op eigen marktplaats beginnen.

De software houdt van elke link bij hoe vaak er op de link geklikt is. Welke websites vaak bezocht worden en welke niet, is zo eenvoudig op te vragen. U kunt van iedere rubriek op de dochterpagina’s de positie bepalen.

Het zelf oprichten van een startpagina website, is dat iets voor u? Zonder HTML kennis is het eenvoudig op te zetten met een bepaald script. En heel nieuw script laten ontwikkelen is niet noodzakelijk. Het bouwen van zo een website is kinderspel met het juiste PHP script waarover ik u graag adviseer. Met behulp van startpagina websites is een betere waardering te verkrijgen. U kunt een startpagina website indelen in diverse dochterpagina’s. Een individuele startpagina omhelst vaak een bepaald onderwerp en is daarbij vaak opgedeeld in verschillende rubrieken. Het is op een flink aantal Nederlandstalige startpagina sites mogelijk om zelf een startpagina te beginnen.