Realiseer professioneel een moderne startpagina website

Het is handig om van een startpagina website gebruik te maken om te komen tot een betere vindbaarheid van uw website. De vindbaarheid van een website kunt u immers vergroten met zogeheten inbound links. Het plaatsen van externe links wordt ook wel off-page SEO genoemd. Zelf een startpagina website beheren is geen enkel probleem.

De website instellingen kunt u vrij eenvoudig gebruiken met behulp van de beheeromgeving. De kleurstelling van uw website kunt u bijvoorbeeld zo wijzigen. De instellingen van de individuele dochterpagina’s kunnen ook worden gewijzigd via het beheerpaneel. Per onderwerp kunt u gemakkelijk een eigen startpagina in elkaar zetten.

Hiervoor is het aanmaken van folders op de webhosting niet nodig. Het is naast gewone links mogelijk om teksten aan een startpagina toe te voegen.

Aan het aantal links dat aan een startpagina kan worden toegevoegd, zit geen enkele beperking. Er is geen limiet voor het aantal dochterpagina’s dat u kunt aanmaken. U kunt per startpagina een eigen naam en subdomein invullen.

U kunt met behulp van de backlink op de pagina startpaginascript de website bereiken van de bouwer van het PHP script. De link op de pagina kan worden gebruikt voor het bezoeken van de site van de ontwikkelaar van het script. Het is script is voor een paar tientjes al aan te schaffen.

Het grote voordeel van het script gebruiken, is dat u zelf geen ontwikkelwerkzaamheden hoeft te verrichten. Het is mogelijk om meteen met de linkbuilding te beginnen. Een nieuw script laten ontwikkelen is niet nodig. Verder kunt u ervan uitgaan dat een ontwikkelaar geen compleet nieuw script zal kunnen voor hetzelfde bedrag.

Het aanmelden is voor nieuwe paginabeheerders heel makkelijk. Er is een registratiepagina waarmee men zich kan registreren. De nieuwe beheerders mogen zelf hun gebruikersnaam en wachtwoord kiezen tijdens het aanmelden.