Responsive advertentiewebsite maken

U kunt gemakkelijk een advertentieplatform oprichten, waar adverteerders hun gebruikte goederen kunnen aanbieden. Het is mogelijk om gedurende het installeren alvast content neer te zetten. U kunt zelf de kleuren van uw website wijzigen. Ook is er betaalbaar allerlei functionaliteit toe te voegen, indien de behoefte aan extra functies ontstaat.

Een adverteerder kan bijvoorbeeld een telefoonnummer of website link weergeven bij zijn advertentie. Er worden verschillende betaalproviders ondersteund zodat de adverteerder direct via uw website voor deze opties kan betalen. Dit kan kan worden gebruikt voor het generen van inkomsten met behulp van uw website. Eerder werd al vermeld dat het zelf bouwen van een script nergens voor nodig is. Meer informatie over een nuttig PHP script waarmee het direct te realiseren is, vindt u op de pagina eigen marktplaats. De uitstraling van uw eigen website kan met behulp van dit script geheel naar wens aangepast worden. U kunt de indeling aanpassen zonder dat u een technische achtergrond hoeft te hebben.

Bij het plaatsen van een advertentie kiest de adverteerder de best passende rubriek. Deze indeling zorgt ervoor dat ook de aangeboden spullen op een logische plek geplaatst worden. Binnen de beheeromgeving kunt u de voor de zoekmachine belangrijke meta gegevens van elke rubriek opgeven. De verschillende rubrieken kunnen hierdoor beter worden gepositioneerd in de zoekresultaten van de zoekmachines. Een adverteerder mag meerdere advertenties plaatsen. Met een eigen account, die kan worden aangemeld via een op de website aanwezig registratieformulier.