Run je eigen advertentiesite

Wilt u een eigen advertentiewebsite maken die ook eenvoudig te beheren is? U kunt een PHP script gebruiken daarvoor. Met behulp van een dergelijk script kunnen gebruikers vrij eenvoudig advertenties tonen op uw website. Met zo een script kunt u zelf bepalen hoelang een advertentie actief blijft op de site. Een advertentie wordt na de door u ingestelde termijn gedeactiveerd. Bij het plaatsen is het mogelijk een rubriek voor de nieuwe advertentie te kiezen.

Middels de pagina marktplaats cms kan meer informatie worden ingewonnen. Na het doornemen van de betreffende pagina weet u waar een script kan worden gekocht. Daarmee is met een simpele installatie een eigen marktplaats site op te zetten. Aan de website kunt u op verschillende manieren geld verdienen.

Een adverteerder kan verschillende foto’s bij een advertentie toevoegen. Hoeveel foto’s er bij een advertentie geplaatst mogen worden, is aanpasbaar. Foto’s worden automatisch naar het door u aangegeven bestandsformaat geconverteerd op de site. De mogelijkheid om per rubriek zoekwoorden en een beschrijving in te vullen, draagt bij aan de vindbaarheid van uw website binnen de zoekmachines.

Men kan via uw website eenvoudig reageren op advertenties via een reactieformulier die bij elke advertentie wordt weergegegeven. U kunt adverteerders daarbij ook de mogelijkheid geven een website URL of telefoonnummer bij een advertentie te plaatsen. U kunt rustig geld vragen voor deze mogelijkheden. U kunt eenvoudig een koppeling met een betaalprovider leggen.