Simpel uw bookmarks online op een rijtje

Het juiste script kan u helpen bij het in elkaar zetten van een eigen startpagina website. Verderop in dit artikel vindt u een link waarmee u meer kunt lezen over deze handige tool. Er zit een beheeromgeving bij het softwarepakket. Daarmee kunt u uw eigen website beheren. Een eigen startpagina kan worden aangemeld met behulp van het aanmeldformulier op uw website. Met dit account kan een eigen startpagina beheerd worden.

Zou u graag een PHP script gebruiken waarmee een startpagina website samengesteld kan worden? Het is verstandig om Uw bookmarks online beheren eens te lezen. Daarbinnen vindt u ook een link naar de pagina van de aanbieder van het betreffende script. Het script is direct aan te schaffen op de website van de aanbieder.

Ze kunnen rubrieken plaatsen waarbinnen zij de links naar hun favoriete sites kunnen aanmaken. De kleuren van hun startpagina kunnen ze volledig naar wens inrichten. Er zijn verder inkomsten te genereren met uw eigen website. U zet de files heel makkelijk over naar uw webhosting. Er is een installatieprogramma meegeleverd dat direct na het overzetten van de bestanden kan worden gestart. Binnen dat installatieprogramma kunt u de gegevens voor uw eigen website invoeren. U kunt een passende titel bedenken voor uw website, die u tijdens het installeren kunt invullen. Ook de belangrijkste gegevens voor de zoekmachines zijn eenvoudig in te voeren via het installatieproces.

Links verkopen via de website gaat uiterst makkelijk. Iemand die een link aanmeldt, kan online voor de link betalen. Na betaling zal een aangemelde link direct geplaatst worden op uw eigen startpagina website. Er kunnen verschillende tarieven gehanteerd worden voor een link op de voorpagina en een link op een reguliere dochterpagina.