Simpel uw bookmarks op een rij

U kunt uw favoriete websites heel eenvoudig opslaan. Voor elk thema kunt u een losse dochterpagina samenstellen. Favoriete bookmarks zijn toe te voegen in de categorieën die per dochterpagina toegevoegd kunnen worden. De rubrieken op een dochterpagina kunnen een deelthema omhelzen.

Meer informatie nodig over een handig te gebruiken script waarmee u een startpagina website kunt samenstellen? Dan kunt u de pagina nederlandse startpagina doornemen. De website van de aanbieder van een dergelijk script, staat ook in dat artikel vermeld. U kunt op de website van de aanbieder het script ogenblikkelijk kopen als u dat zou willen.

Er zijn tevens teksten over ieder onderwerp aan de verschillende startpagina’s toe te voegen. Het is daarnaast mogelijk om nieuws weer te geven binnen een categorie. Het weergeven van het meest recente nieuws kan bijvoorbeeld door middel van een RSS feed. Er zijn geen beperkingen op het aantal startpagina’s dat per website aangemaakt kan worden.

Heeft u betaald, dan ontvangt u een e-mail met een link waarmee de bestanden van het script opgehaald kunnen worden. De bestanden zijn eenvoudig te plaatsen op uw webhosting pakket. U kunt de installatie meteen beginnen wanneer de bestanden op de server zijn geplaatst. U kunt informatie die voor de website relevant is, invoeren tijdens het draaien van het installatieprogramma. Dat zijn de gegevens voor de zoekmachines en de gegevens voor de database connectie. U voert tevens de username en het password in voor het administrator account. Op ieder ogenblik kunt u van dit administrator account gebruiken om aanpassingen te doen, waarmee u de website naar uw eigen smaak inricht.