Site bouwen systeem

U kunt met het beheerpaneel van een CMS pakket heel eenvoudig wijzigingen aan de website aanbrengen. Bij een CMS zit een beheeromgeving inbegrepen. Dankzij deze beheerschermen zult u de volledige controle over uw eigen website hebben. U kunt zoveel content aan uw website toevoegen als u zelf wilt. En u kunt informatie invoeren die voor de zoekmachines relevant is. U vindt hier tevens een link naar een artikel met meer informatie.

Zo kunt u bijvoorbeeld formulieren aanmaken met behulp van het beheerpaneel. U kunt dan bepalen uit welke velden een individueel formulier bestaat. U kunt verplichte velden toevoegen aan een formulier. De bezoeker zal een melding zien wanneer hij vergeet om een verplicht veld in te vullen.

Meer informatie over dit onderwerp is te vinden op de pagina CMS programma. Een CMS programma zal vaak worden geleverd met een aantal thema’s. U kunt met een thema over het uiterlijk van uw zakelijke site beslissen. Voor sommige CMS pakketten zijn er ook aanvullende thema’s aan te schaffen.

Voor het beginnen van uw eigen site met een CMS pakket zal ervaring met websites maken niet per se noodzakelijk zijn. Een wijziging zal direct op uw website zichtbaar zijn wanneer u deze via de beheeromgeving heeft doorgevoerd. Tijdens het installeren van de CMS software zult u het beheeraccount voor de beheeromgeving eenvoudig kunnen instellen.