Start een eigen webwinkel

Bent u van plan een eigen webwinkel te beginnen? Er bestaan PHP scripts om uw eigen webshop te beginnen. U kunt met een bestaand script aan de slag als u wilt. Daarvoor kunt u een webwinkel beginnen bezoeken als u meer wilt weten erover. Via de links kunt u naar de website van de aanbieder van het PHP webwinkel script navigeren. Het script kan aan verschillende betaalproviders worden gekoppeld. Meestal zal de betaalprovider een aantal betaalwijzen ondersteunen, waaronder betalen met iDEAL.

De PHP webshop kan in diverse rubrieken ingericht worden. In elke categorie kan een productoverzicht worden getoond. Het is tussen de producten door ook mogelijk om banners weer te geven. Ook kan er via affiliate banners extra worden bijverdiend aan uw online webwinkel.

Er kan verder gebruikgemaakt worden van een affiliate feed. In een affiliate feed kunt u producten van derden als gewone producten tonen. Extra inkomsten kunnen op deze wijze met uw PHP webwinkel verdiend worden.

Het zal niet lastig om het kleurschema van uw website te wijzigen. Ook bij deze handeling is geen enkele technische kennis vereist. Met de muis selecteert u voor diverse onderdelen van uw website een geschikte kleur. U kunt ook heel gemakkelijk de positionering van het navigatiemenu aanpassen.