Start een webshop

Een interessante mogelijkheid voor u is wellicht het verkopen van uw spullen via een webshop. Echter kan het zijn dat u geen ervaring met websites maken heeft. Met de juiste software kunt ook u op een eenvoudige wijze een webwinkel inrichten.

Wanneer u een PHP script gebruikt zult u relatief eenvoudig een webshop kunnen beginnen. Over de voordelen van een dergelijk script, leest u meer op Begin een eigen webwinkel. Zo een script is vaak uitgerust met een uitgebreide beheeromgeving.

Online kan er meteen door de klant worden betaald voor de bestelling. Is de betaling succesvol verlopen? Dan ontvangt u het besteloverzicht direct per e-mail. U kunt de spullen aan de hand van de e-mail verpakken en versturen naar uw klant.

Het beheren van uw voorraad is eenvoudig te doen met behulp van de webwinkel beheertool. U maakt heel eenvoudig productvarianten aan in het beheerpaneel. U kunt per combinatie van maat en kleur bijvoorbeeld het aantal stuks opgeven binnen uw voorraad. Het voordeel is dat de website alleen producten zal tonen die u in de voorraad heeft.