Start eenvoudig een webwinkel

Het kan zijn dat u uw spullen al langer wilt aanbieden via een webwinkel. Heeft u hier weinig ervaring mee, dan kunt u wel een helpende hand gebruiken. U kunt via het juiste script op een makkelijke wijze een eigen webwinkel bouwen.

Het beheer van uw webwinkel kunt u prima met een PHP script doen. Raadpleeg Uw eigen webshop maken voor meer informatie over de voordelen van zo een script. U krijgt dan toegang tot een afgeschermde beheeromgeving, waarmee u de website kunt wijzigen.

De webshop kan naar eigen wens worden ingericht. Rubrieken kunnen heel eenvoudig via het beheerpaneel worden toegevoegd. Wilt u de kleuren van de site aanpassen, dan kan dat ook via de beheeromgeving. Na het aanpassen van de kleuren zal de website direct in de nieuwe kleuren te zien zijn. Wanneer u het script heeft aangeschaft, kunt u de bestanden plaatsen op uw hostingpakket. Daarna kunt u de installatie van het script starten.

Het beheren van uw voorraad is eenvoudig te doen met behulp van de webwinkel beheertool. U kunt binnen de beheeromgeving productvarianten aanmaken. U kunt per combinatie van maat en kleur bijvoorbeeld het aantal stuks opgeven binnen uw voorraad. Zo kunnen klanten alleen een kleur en maat selecteren die in de voorraad aanwezig is.