Start uw eigen advertentiesite

Wilt u zelf een advertentiesite beginnen maar heeft u weinig kennis van de techniek? Voor dat doel kan er perfect een PHP script ingezet worden. Bezoekers kunnen dan een advertentie plaatsen op uw website. Hoeveel dagen een advertentie actief blijft op de site, kunt u zelf bepalen. Na de door u aangegeven tijd wordt de advertentie op inactief gezet. Bij het plaatsen van een advertentie kunnen gebruikers een categorie kiezen.

U kunt meer informatie inwinnen over het opzetten van een dergelijke site middels de pagina eigen marktplaats beginnen. Na het doornemen van de betreffende pagina weet u waar een script kan worden gekocht. Het script geeft u de mogelijkheid om een compleet functionerende advertentiesite op uw webhosting pakket te installeren. De website geeft u de mogelijkheid om online geld te verdienen.

Adverteerders kunnen heel eenvoudig foto’s toevoegen aan een advertentie. Hoeveel afbeeldingen er geplaatst mogen worden bij een advertentie, kunt u zelf instellen. Foto’s worden automatisch naar het door u aangegeven bestandsformaat geconverteerd op de site. U kunt per rubriek de metagegevens voor de zoekmachines instellen.

Men kan via uw website eenvoudig reageren op advertenties via een reactieformulier die bij elke advertentie wordt weergegegeven. Verder kunt u het zo instellen dat er een hyperlink of telefoonnummer kan worden getoond bij een advertentie. Voor deze extra mogelijkheden kunt u via uw website een tarief rekenen. Er is een koppeling met een payment provider te maken waarmee adverteerders direct online voor deze mogelijkheden kunnen betalen.