Start uw eigen affiliate website

Geld verdienen zonder eigen product kan met affiliate marketing. Affiliate marketing geeft u de mogelijkheid om geld te verdienen met het promoten van bestaande diensten en goederen. U ontvangt een affiliate vergoeding wanneer er via uw verwijzing een product of dienst wordt verkocht. Meer over affiliate marketing kunt u vinden op de pagina affiliate marketing webshop. U krijgt bij de diverse affiliate netwerken de keuze uit een groot aantal aanbieders waarvan u producten en diensten kunt promoten.

Het aanpassen van uw website zal met een script heel eenvoudig te doen zijn. Vaak zult u een feed inlezen waarmee een groot aantal producten wordt toegevoegd. Wanneer u inkomsten genereert met affiliate marketing, dan hoeft u geen eigen producten te ontwikkelen. Wanneer u serieus aan de slag gaat, is een serieus inkomen op te bouwen met affiliate marketing. Producten worden automatisch geplaatst op uw website nadat u dat heeft ingesteld.

Wilt u op een aantal vaste plekken banners toevoegen? De banners zijn via een beheerpaneel toe te voegen. Voor het onderhoud van de website maakt u tijdens de installatie de inloggegevens aan. Op deze wijze kunt u uw affiliate internetshop ook heel gemakkelijk onderhouden.