Uitgebreide advertentie site runnen

U kunt een eigen marktplaats beginnen met een PHP script dat daarvoor is bedoeld. Het script is voorzien van een beheerpaneel waarbinnen adverteerders hun eigen advertenties kunnen beheren. Het plaatsen van een advertentie is eenvoudig. Zodra een advertentie aangemaakt is, kunt u deze achteraf nog bewerken.

Het voordeel van het gebruik van een dergelijk script is dat u niet zelf een script hoeft te ontwikkelen. Het is in korte tijd mogelijk om uw eigen marktplaats te beginnen met behulp van de tips uit het artikel marktplaats CMS. Voor hetzelfde bedrag zult u onmogelijk een customized script kunnen laten ontwikkelen.

De website van de ontwikkelaar van het script bevat meer informatie wanneer u voornemens bent om het script in gebruik te nemen. De verschillende functies worden uitvoerig omschreven. Zonder technisch inzicht kunt u vrij eenvoudig van het advertentiescript gebruikmaken. Ook als u weinig technisch inzicht heeft, is het script relatief makkelijk in te zetten.

Zo kan het advertentie overzicht worden uitgebreid met verschillende banners. Voor de verschillende opties die u bij advertentieplaatsing heeft kan een tarief worden gerekend. Dit tarief kunt u in het beheerpaneel instellen.