Uitgebreide advertentiesite runnen

Het is een goed idee om met behulp van een eigen marktplaats website inkomsten te genereren op het internet. Een optie is het plaatsen van affiliate banners op uw marktplaats website. U kunt tevens betaalde rubrieken aanmaken op uw advertentie website. Het plaatsen van topadvertenties is een 3e mogelijkheid die op uw advertentie website aangeboden kan worden. U kunt een kant en klaar script gebruiken om een eigen marktplaats te bouwen. Een bestaand script waarmee het gemakkelijk kan, wordt beschreven op de pagina marktplaats cms. Het beheerpaneel is eenvoudig te gebruiken voor het uitvoeren van beheerderstaken.

Over de techniek hoeft u niets te weten. Het kleurschema van uw advertentiewebsite kunt u in dit beheerpaneel eenvoudig aanpassen. En kunt u de bovengenoemde banners via het beheerpaneel ook heel gemakkelijk toevoegen. Wanneer u een script aanschaft dat reeds te verkrijgen is, kunt u een tijdsbesparing realiseren. Verder zal een kant en klaar script goedkoper zijn dan het inhuren van een programmeur voor het maken van een script. Omdat het script in de programmeertaal PHP is ontwikkeld, is het vrij eenvoudig uit te breiden met extra functies.

Via de beheeromgeving kunnen per categorie de corresponderende meta gegevens opgegeven worden. Dit komt de positionering in de zoekresultaten van Google ten goede. Ook is het mogelijk om het advertentie-overzicht vorm te geven. Tussen de advertenties door kunt u zo banners plaatsen.

Men kan navigeren naar al bekeken advertenties via een blokje waarin de laatst bekeken advertenties worden vermeld. Een bezoeker kan ook heel gemakkelijk naar advertenties zoeken. Het registreren op de website is voor een adverteerder erg makkelijk te doen. Na het invullen van het registratieformulier zal een nieuw account voor de adverteerder aan de website worden toegevoegd. Er kan met behulp van dit gebruikersaccount eenvoudig een nieuwe advertentie aan de marktplaats website worden toegevoegd.

Een bezoeker blijft steeds de 4 laatst bekeken advertenties zien op de website. Zo kan men de meest recente advertenties weer opnieuw bekijken. Er kunnen een telefoonnummer en een website link getoond worden bij een advertentie. Er kan tevens via een reactieformulier op een advertentie worden gereageerd. Reageren op een advertentie kan dus op diverse wijzen.