Uw eigen affiliate website

Geld bijverdienen is prima te doen met een online affiliate webwinkel. De webshop zal dan dagelijks een XML feed inladen met daarin de affiliate producten die u kunt aanbieden. Wanneer er via uw webshop een product wordt verkocht, verdient u een affiliate commissie.

Product feeds worden iedere dag door het script opnieuw ingelezen. Zo blijft het productaanbod op uw website actueel. Via de beheeromgeving voegt u een feed eenmalig toe. Handmatig producten toevoegen is dus niet nodig.

Wilt u een affiliate marketing webwinkel beginnen? U kunt dan meer informatie hierover vinden op de pagina affiliate webshop beginnen. Die pagina bevat ook een verwijzing naar een betaalbaar PHP script voor het starten van uw eigen affiliate webwinkel. U kunt direct beginnen met uw eigen affiliate webwinkel als u dat wilt.

U kunt uw website volledig naar wens inrichten. De website zal na het aanpassen van bijvoorbeeld de kleuren meteen de nieuwe kleuren tonen. Een affiliate webwinkel script geeft u de mogelijkheid om relatief makkelijk extra geld te verdienen. Het script dat u kunt gebruiken is reeds voor u gebouwd.