Uw eigen startpagina maken

Een startpagina script is in feite een speciaal aangepast CMS systeem. Ook is een script wel eens verouderd en dan kan men proberen over te stappen op een nieuw startpaginascript. Vaak heeft een dochterpagina een bepaald onderwerp. Lees door wanneer u graag uw eigen startpagina website wilt beginnen.

Een eigen account is te maken via het aanmeldformulier. Gebruikers kunnen dit account gebruiken om in de beheeromgeving in te loggen. Is men ingelogd dan kan men in het beheergedeelte op een heel eenvoudige manier een nieuwe startpagina aanmaken.

Meestal zal een dergelijk startpagina CMS script in PHP geschreven zijn. Verder zal er een database nodig zijn waarin het startpagina script gegevens kan opslaan. Meestal kunt u bij de ontwikkelaar terecht met vragen over de installatie. U kunt via de link in de eerste alinea van dit artikel een goed script vinden. Een aantrekkelijke mogelijkheid is de automatische verkoop van links. Een betaalde link plaatsen op uw website moet dan wel interessant zijn.

Focus u op de bezoeker. Een startpagina die u bouwt zal in de regel Nederlandstalig zijn.

Sinds de website startpagina.nl zijn er veel Nederlandse startpagina sites met dezelfde opmaak en structuur bijgekomen. Ook kan er een uniek subdomein aan uw startpagina worden gekoppeld. Daarbij is een voorwaarde dat het subdomein niet al bezet is.